Firmagaver og profilering

landslagets hodeplagg

KAMPANJE FREM TIL 31. MARS 2024

Nor Craft pannebånd:
Nor Zone Thermal Headband gir optimal varmekapasitet og komfort. Resirkulert polyester, mykt og børstet stoff som gir god varme. Lett, elastisk og ventilerende materiale.

250-500 stk: Kr 117 pr stk inkl. logo i én farge
100-249 stk: Kr 126 pr stk inkl. logo i én farge
25-99 stk: Kr 138 pr stk inkl. logo i én farge

NOR Craft lue:
Nor Zone Thermal Hat gir optimal varmekapsitet og komfort. Resirkulert polyester, mykt og børstet stoff som gir god varme. Lett, elastisk og ventilerende materiale.

250-500 stk: Kr 151 pr stk inkl. logo i én farge
100-249 stk: Kr 160 pr stk inkl. logo i én farge
25-99 stk: Kr 172 pr stk inkl. logo i én farge

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre i prosessen.

Profilering

Bli sett! Mint Branding profilerer det meste. Vi tilbyr logo på klær, kontorutstyr, messeartikler, godteri, give aways, og egentlig ALT man kan sette en logo på. Det viktige for oss er at det blir riktige produkter for deg, produkter som understøtter din logos verdi.

Vi snuser rundt på messer og hos leverandører hele året på dine vegne. Har du en plan og litt god tid, så blir det muligheter for mange kule produkter med logo på.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud på hva som helst du kan ønske å få profilert.

Årshjul

Den aller beste måten å få bygget ditt merkevare på er å være godt forberedt og ha gode planer. Når vi får være en forlenget arm inn i markedsavdelingen kan vi fort lage et fornuftig årshjul som det er smart å følge. Når vi har god tid på produksjoner vil det bli smartere og mer skreddersydde produkter for dere, samt mye rimeligere enn det
nødløsninger har en tendens til å bli.

Skal vi sette oss ned en dag og tenke litt på forskudd? Hverdagene blir ellers så hektiske at det er fort å komme litt bakpå.


gaver

Et klapp på skulderen i form av en hyggelig julegave. En oppmerksomhet i forbindelse med barnefødsler, bursdager eller bryllup. Et påskeegg med godteri før påskeferien, eller et strandhåndkle til sommeren. Det behøver ikke koste så allverdens, men det betyr så mye for mottakeren. Det aller meste kan vi fikse på få dager, men de hyggeligste gavene er de som det ligger litt omtanke og planlegging bak.

Ta kontakt! Vi er knallgode på firmagaver.
påfyll av logoprodukter?

Dette selger vi mye av akkurat nå:

1. Handlenett
2. Julegaver
3. Profilartikler til kontor
4. Krus
5. Klær med logo
6. Drikkeflasker
7. Termokrus
8. Sjokolade og karameller
9. Hoodies
10. Luer
11. Craft produkter

I tillegg selger vi mye annet til å sette logo på: golfprodukter, t-skjorter, notatbøker, kulepenner, hettegensere, hettejakker, nøkkelringer, treningstøy, musematter, paraplyer, kaffekrus, uniformer, sykkeltøy, headneckere, vindjakker, vinterjakker og selgertøy - for å nevne noe!

Søk etter aktuelle produkter i søkefeltet vårt - der kommer det opp masse forslag.

Skatteregler

I utgangspunktet skal alle gaver og naturalytelser som en arbeidstaker mottar i et arbeidsforhold, regnes som skattepliktig inntekt. Reglene gjelder både for gaver fra arbeidsgiver, og fra tredjeparter. Det finnes imidlertid enkelte unntak som det kan være verdt å vite om. Det kanskje mest praktiske er alminnelige gaver uten noen spesiell anledning, som for eksempel julegaver.

Regler for gaver i ansettelsesforhold
Så lenge verdien av gaven ikke overstiger kr 5000 per ansatt, per år, utløses ikke skatteplikt.

Det er i tillegg anledning til å gi gaver ved oppnådd tjenestetid i en bedrift, større jubileer, runde bursdager, bryllup og lignende anledninger:

Ved ansettelse i bedriften i minst 20 år, og deretter hvert tiende år, kan det gis gave til en verdi inntil kr 8000.

Dersom bedriften har bestått i 25 år, eller et antall år som er delelig med 25, kan det gis gave til en verdi inntil kr 4000.

Samme beløpsgrense, kr 4000, gjelder ved bryllup, dersom den ansatte går av med pensjon, slutter i bedriften etter minst 10 år, eller fødselsdag hvor den ansatte fyller 50, 60, 70, 75 eller 80 år. Merk at den ikke gjelder ved 30 eller 40 år. Det betyr at for runde dager utover de som er nevnt, gjelder den alminnelige gavegrensen på kr 5000.

I følge skatteetaten vil oppmerksomhetsgaver av bagatellmessig verdi ikke anses som skattepliktig inntekt. Eksempler på det er blomster, konfekt og en rimelig vinflaske. Slike gaver er skattefrie, selv om det samme år ved andre anledninger er gitt andre skattefrie gaver innenfor gjeldende beløpsgrenser.

Merk at skattefrie gaver ikke kan være kontanter, men det er anledning til å gi gavekort så lenge de ikke kan veksles inn i penger.

Beløpene over er inkludert mva.