Firmagaver og profilering

Profilering

Bli sett! Mint Branding profilerer det meste. Vi tilbyr logo på klær, kontorutstyr, messeartikler, godteri, give aways, og egentlig ALT man kan sette en logo på. Det viktige for oss er at det blir riktige produkter for deg, produkter som understøtter din logos verdi.

Vi snuser rundt på messer og hos leverandører hele året på dine vegne. Har du en plan og litt god tid, så blir det muligheter for mange kule produkter med logo på.

Kontakt oss i dag for å få et tilbud på hva som helst du kan ønske å få profilert.

Årshjul

Den aller beste måten å få bygget ditt merkevare på er å være godt forberedt og ha gode planer. Når vi får være en forlenget arm inn i markedsavdelingen kan vi fort lage et fornuftig årshjul som det er smart å følge. Når vi har god tid på produksjoner vil det bli smartere og mer skreddersydde produkter for dere, samt mye rimeligere enn det
nødløsninger har en tendens til å bli.

Skal vi sette oss ned en dag og tenke litt på forskudd? Hverdagene blir ellers så hektiske at det er fort å komme litt bakpå.


gaver

Et klapp på skulderen i form av en hyggelig julegave. En oppmerksomhet i forbindelse med barnefødsler, bursdager eller bryllup. Et påskeegg med godteri før påskeferien, eller et strandhåndkle til sommeren. Det behøver ikke koste så allverdens, men det betyr så mye for mottakeren. Det aller meste kan vi fikse på få dager, men de hyggeligste gavene er de som det ligger litt omtanke og planlegging bak.

Ta kontakt! Vi er knallgode på firmagaver.
påfyll av logoprodukter?

Dette selger vi mye av akkurat nå:

1. Handlenett
2. Julegaver
3. Profilartikler til kontor
4. Krus
5. Klær med logo
6. Drikkeflasker
7. Termokrus
8. Sjokolade og karameller
9. Hoodies
10. Luer
11. Craft produkter

I tillegg selger vi mye annet til å sette logo på: golfprodukter, t-skjorter, notatbøker, kulepenner, hettegensere, hettejakker, nøkkelringer, treningstøy, musematter, paraplyer, kaffekrus, uniformer, sykkeltøy, headneckere, vindjakker, vinterjakker og selgertøy - for å nevne noe!

Søk etter aktuelle produkter i søkefeltet vårt - der kommer det opp masse forslag.