Om oss

Forretningsidé:
Mint Branding skal være den foretrukne partner for bedrifter som ser verdien i å forsterke sitt budskap gjennom riktige profil- og gaveprodukter, skapt med kunnskap, kreativitet og kvalitet.

Visjon:
Et friskt førstevalg! Vi skal gjennom kunnskap, kreativitet og kvalitet skape de beste profil- og gaveprodukter for våre kunder.

Om oss:
Mint er et akkurat passe stort byrå for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Fordelen med oss er at vi har lang bransjeerfaring fra begge sider av bordet, og skjønner hvor skoen trykker. Vi har solid produktkunnskap og er fleksible, kreative og idérike. Det er viktig for oss å samarbeide med utvalgte, solide og eksklusive leverandører for å gi våre kunder det lille ekstra. Vi har en veletablert kundekrets i alle typer bransjer og ønsker å være våre kunders forlengede arm på messer og gjennom produktopplæring i inn- og utland.

Og så er det dette med å være litt annerledes da? Det vil vi jo alle være, men hva mener vi med det? Det kan vi ikke svare på her, - vi må oppleves! Men vi lover at vi følger hver kunde fra idé til levert produkt, og aldri slipper tak i prosessen.


Eli-Anne Kvamme

Eli-Anne er effektiv, rask og ryddig og har alltid alt under kontroll! Hun er lærerutdannet, og har mange års bakgrunn fra reiseliv, salg av software og som butikksjef i Vinmonopolet bak seg. Hun har også over femten års erfaring fra profilbransjen.

Hun har solid produktkunnskap og vil lose deg som kunde inn på rett vei ut fra ditt budsjett. Hun er byråets ekspert på spesialdesign og fanger fort opp kundens ønsker og skaper dem om til realitet. Har du i tillegg store prosjekter som krever mange baller i luften er hun den rette partneren for deg!

Thrine Bastiani

Thrine er byråets kreative og uredde partner! Hun ser kun muligheter, og sjelden begrensninger. Med svært allsidig erfaring fra avis, reiseliv, eiendom, merkevaresalg og profilbransjen vet hun hvor fokus bør legges og hva som kreves i prosessen med å få frem akkurat DITT budskap på riktig måte.

Hun er en markant skikkelse med et solid nettverk og hun er et oppkomme av idéer. Hun er også leder av NBR - Norsk Bransjeforening for Reklameprodukter - og kjenner hele bransjen svært godt. Trenger du kreative innspill eller en sparringspartner er hun den rette partneren for deg!

karina gran

Karina er siste skudd på stammen. En erfaren rådgiver innen alt som har med gaver og profilering å gjøre, etter mange år i denne bransjen. Hun har solid og allsidig erfaring med alt fra dagligvare til snøkanonsystemer (!), men mest fra salg av tekstiler og profilartikler.

I tillegg til sitt våkne blikk for trender i markedet er hun en flink Instagrammer med spesiell fokus på interiør. Skal du ha det litt eksklusive produktet er hun den rette for deg. Når du for eksempel trenger seriegaver over flere år, produkter til premieringsprosjekter eller generelt har behov for gaveprodukter er hun unik. Og når du da har behov for kulepenner og t-skjorter i samme slengen er hun den rette å spørre!

HER KOMMER VÅR NYE KOLLEGA... ER DET DEG?

Vår nye kollega er helt sikkert en knakende god selger, med et utadvent og godt lynne, med erfaring fra profilbransjen og B2B-salg, og godt nettverk. Hen mestrer de fleste utfordringer på strak arm, jobber selvstendig, vet kanskje litt om grafisk jobbing, og har et jevnt, godt humør!

Nå er vi tre damer og en herremann i lokalene her. Vi utjevner gjerne kjønnsbalansen, men ikke et must.

Vedkommende bør være noen dager på kontoret i uken, men kan ellers også jobbe en del hjemmefra om ønskelig. Det står klart et ledig kontor. Ta kontakt - vi vil gjerne høre fra deg!