Om oss

Forretningsidé:
Mint Branding skal være den foretrukne partner for bedrifter som ser verdien i å forsterke sitt budskap gjennom riktige profil- og gaveprodukter, skapt med kunnskap, kreativitet og kvalitet.

Visjon:
Et friskt førstevalg! Vi skal gjennom kunnskap, kreativitet og kvalitet skape de beste profil- og gaveprodukter for våre kunder.

Om oss:
Mint er et akkurat passe stort byrå for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Fordelen med oss er at vi har lang bransjeerfaring fra begge sider av bordet, og skjønner hvor skoen trykker. Vi har solid produktkunnskap og er fleksible, kreative og idérike. Det er viktig for oss å samarbeide med utvalgte, solide og eksklusive leverandører for å gi våre kunder det lille ekstra. Vi har en veletablert kundekrets i alle typer bransjer og ønsker å være våre kunders forlengede arm på messer og gjennom produktopplæring i inn- og utland.

Og så er det dette med å være litt annerledes da? Det vil vi jo alle være, men hva mener vi med det? Det kan vi ikke svare på her, - vi må oppleves! Men vi lover at vi følger hver kunde fra idé til levert produkt, og aldri slipper tak i prosessen.

Mint er Miljøfyrtårn
Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall, energi, innkjøp og transport. Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Du kan lese mer om våre prestasjoner her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere.

Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill på post@mintbranding.no.Thrine Bastiani

Thrine er byråets kreative og uredde partner! Hun ser kun muligheter, og sjelden begrensninger. Med svært allsidig erfaring fra avis, reiseliv, eiendom, merkevaresalg og profilbransjen vet hun hvor fokus bør legges og hva som kreves i prosessen med å få frem akkurat DITT budskap på riktig måte.

Hun er en markant skikkelse med et solid nettverk og hun er et oppkomme av idéer. Hun er også leder av NBR - Norsk Bransjeforening for Reklameprodukter - og kjenner hele bransjen svært godt. Trenger du kreative innspill eller en sparringspartner er hun den rette partneren for deg!

Eli-Anne Kvamme

Eli-Anne er effektiv, rask og ryddig og har alltid alt under kontroll! Hun er lærerutdannet, og har mange års bakgrunn fra reiseliv, salg av software og som butikksjef i Vinmonopolet bak seg. Hun har også over atten års erfaring fra profilbransjen.

Hun har solid produktkunnskap og vil lose deg som kunde inn på rett vei ut fra ditt budsjett. Hun er byråets ekspert på spesialdesign og fanger fort opp kundens ønsker og skaper dem om til realitet. Har du i tillegg store prosjekter som krever mange baller i luften er hun den rette partneren for deg

MARIANNE BØ

Siste tilskudd til Mint-familien er Marianne. Hun har bakgrunn som grafisk designer med et DNA som lett identifiserer kundens profil og identitet, og fort ser løsninger og ikke problemer. Hun er kreativ, har et øye for design og kvalitet, og er Mint-showrommets kreator. I tillegg har hun et fabelaktig grep om salg i profil- og gavebransjen med lang fartstid fra flere aktører.

Hun har et utsøkt blikk for detaljer, noe du som kunde kommer til å nyte godt av. The devil is in the details.... der har du Marianne!

Hun er glad i alt som er sanselig og pent, og finner inspirasjon i det meste. Hun skal ha ansvar for Mints visuelle presentasjon og vi gleder oss til å se hvor dette tar oss i fremtiden!

ER DU VÅR NESTE KOLLEGA?

Vi er ikke nødvendigvis på jakt etter flere kolleger, men er du en sulten selger med fartstid i profilbransjen er vi alltid nysgjerrige!

Travel hverdag kan vi love. Her er man sin egen lykkes smed, fra første telefon til siste trykk på fakturatasten. Det krever ryddighet, selvstendighet, kjennskap til leverandørleddet og produktene, evne til å stå på i travle perioder med pakking og sjauing, og ellers må du inneha en god porsjon godt humør og ikke være spesielt selvhøytidelig!

Eget kontor og hyggelig showrom i Sandvika venter på den rette....