Om oss

Forretningsidé:
Mint Branding skal være den foretrukne partner for bedrifter som ser verdien i å forsterke sitt budskap gjennom riktige profil- og gaveprodukter, skapt med kunnskap, kreativitet og kvalitet.

Visjon:
Et friskt førstevalg! Vi skal gjennom kunnskap, kreativitet og kvalitet skape de beste profil- og gaveprodukter for våre kunder.

Om oss:
Mint er et akkurat passe stort byrå for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Fordelen med oss er at vi har lang bransjeerfaring fra begge sider av bordet, og skjønner hvor skoen trykker. Vi har solid produktkunnskap og er fleksible, kreative og idérike. Det er viktig for oss å samarbeide med utvalgte, solide og eksklusive leverandører for å gi våre kunder det lille ekstra. Vi har en veletablert kundekrets i alle typer bransjer og ønsker å være våre kunders forlengede arm på messer og gjennom produktopplæring i inn- og utland.

Og så er det dette med å være litt annerledes da? Det vil vi jo alle være, men hva mener vi med det? Det kan vi ikke svare på her, - vi må oppleves! Men vi lover at vi følger hver kunde fra idé til levert produkt, og aldri slipper tak i prosessen.


Eli-Anne Kvamme

Eli-Anne er effektiv, rask og ryddig og har alltid alt under kontroll! Hun er lærerutdannet, og har mange års bakgrunn fra reiseliv, salg av software og som butikksjef i Vinmonopolet bak seg. Hun har også over femten års erfaring fra profilbransjen.

Hun har solid produktkunnskap og vil lose deg som kunde inn på rett vei ut fra ditt budsjett. Hun er byråets ekspert på spesialdesign og fanger fort opp kundens ønsker og skaper dem om til realitet. Har du i tillegg store prosjekter som krever mange baller i luften er hun den rette partneren for deg!

Thrine Bastiani

Thrine er byråets kreative og uredde partner! Hun ser kun muligheter, og sjelden begrensninger. Med svært allsidig erfaring fra avis, reiseliv, eiendom, merkevaresalg og profilbransjen vet hun hvor fokus bør legges og hva som kreves i prosessen med å få frem akkurat DITT budskap på riktig måte.

Hun er en markant skikkelse med et solid nettverk og hun er et oppkomme av idéer. Hun er også leder av NBR - Norsk Bransjeforening for Reklameprodukter - og kjenner hele bransjen svært godt. Trenger du kreative innspill eller en sparringspartner er hun den rette partneren for deg!

ER DU VÅR NESTE KOLLEGA?

Vi er ikke nødvendigvis på jakt etter flere kolleger, men er du en sulten selger med fartstid i profilbransjen er vi alltid nysgjerrige!

Travel hverdag kan vi love. Her er man sin egen lykkes smed, fra første telefon til siste trykk på fakturatasten. Det krever ryddighet, selvstendighet, kjennskap til leverandørleddet og produktene, evne til å stå på i travle perioder med pakking og sjauing, og ellers må du inneha en god porsjon godt humør og ikke være spesielt selvhøytidelig!

Eget kontor og hyggelig showrom i Sandvika venter på den rette....